Featured       Portfolio       About       Team       Contact      EN              


Forest Park West Entry


Civic | Parks

Location
Kunshan, Suzhou, China

Year
2014

Gross Area
278,100 m2
Client
Kunshan City Construction Investment Development Company

Collaborators
Water Management ⟶
E2 Design Lab, Australia

Stage
Built
Commissioned by the Kunshan Planning Bureau, the north-west section of the existing Kunshan Forest Park in activated by newly designed areas including a new main west entry, neighborhood connections at northern side, a visitor center, water taxi and boat docks, and a refreshment area. The vision of Forest Park was to create a sustainable, ecological, and recreational environment to serve the adjacent neighborhood and to connect with the regional bike trail system.



© PLAT Studio Inc., 2018 
Berkeley, California
Mark