Yi Ou Lai Suzhou Village Shopping Destination


Commercial | Residential

Location
Suzhou, China

Year
2012

Gross Area
24.74 Hectares
Client
Value Retail [Development]
JRDV Urban International [Lead Architect]


Collaborators
JRDV Urban International [Architecture]
Stantec Vibe [Identity and EGD]
ARUP [Stormwater Management]
Lighting Design Alliance [Lighting]


Status
Built
Yi Ou Lai Suzhou Village is a luxury retail center housing approximately 100 boutiques and restaurants. The landscape supports a retail experience focused on the outdoors. Visitors are led along peaceful pedestrian shopping streets within the retail area and are afforded access to the central water garden. The central water garden is the calm refuge from the adjacent retail and hotel environments that gives visitors scenic views of the famous Yangcheng Lake.


© PLAT Studio Inc., 2018 
Berkeley, California
Mark