主頁       作品       關於       團隊       聯繫方式       EN              






西松江創新城市總體規劃


總體設計 | 城市設計
項目地點
松江, 上海, 中國


設計年份
2014


總面積
13,970 Ha
客戶
Songjiang Economic & Technology Development Zone

合作機構
JRDV Urban International [Architecture & Planner]
ARUP [Structure, Civil & Smart City]
CHS [Traffic Engineer]
Amy Shuen [Strategy Consultant]

階段

總體規劃
PLAT Studio was commissioned by the Kunshan Planning Bureau to investigate and activate the north-west section of the existing Kunshan Forest Park. The newly designed areas include a new main west entry, neighborhood connections at northern side, a visitor center, water taxi and boat docks, and a refreshment area. The goal was to create a sustainable, ecological, and recreational environment to serve the adjacent neighborhood and to connect with the regional bike trail system.
© PLAT Studio Inc., 2018 
Berkeley, California
Mark