Plat Studio | 昆山森林公园西部设计
PLAT Studio Inc. 是坐落在加利福尼亚伯克利的一家基于研究和设计导向性的景观建筑和都市设计公司。
platstudio landscape architecture 美国景观建筑工作室
16265
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16265,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

About This Project

PLAT Studio was commissioned by the Kunshan Planning Bureau to investigate and activate the north-west section of the existing Kunshan Forest Park. The newly designed areas include a new main west entry, neighborhood connections at northern side, a visitor center, water taxi and boat docks, and a refreshment area. The goal was to create a sustainable, ecological, and recreational environment to serve the adjacent neighborhood and to connect with the regional bike trail system.

项目名称

昆山森林公园西部设计

项目地点

昆山, 中国

设计年份

2014

总面积

278,100 sq m

客户

昆山城市建设投资发展有限公司

合作机构

E2 Design Lab, Australia [Water Management]

Category
公共机构 | 公园