Plat Studio | value retail Shopping landscape architecture design PlatStudio
Value Retail Chic Outlet Shopping landscape architecture design
Value Retail Chic Outlet Shopping landscape architecture PlatStudio
15665
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15665,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Yi Ou Lai Suzhou Village Shopping Destination

About This Project

Yi Ou Lai Suzhou Village is a luxury retail center housing approximately 100 boutiques and restaurants.  The landscape supports a retail experience focused on the outdoors.  Visitors are led along peaceful pedestrian shopping streets within the retail area and are afforded access to the central water garden.  The central water garden is the calm refuge from the adjacent retail and hotel environments that gives visitors scenic views of the famous Yangcheng Lake.

Project Name

Yi Ou Lai Suzhou Village Shopping Destination

Year

2011-2014

Gross Area

24.74 Hectares

Client

PDC [Property Development Centers] JRDV Urban International [Lead Architect]

Collaborators

JRDV Urban International [Architecture] Stantec Vibe [Identity and EGD] ARUP [Stormwater Management] Lighting Design Alliance [Lighting]

Status

Phase 1: Complete Phase 2: Concept Design

Category
Commercial | Residential