Plat Studio | kunshan Chaoyang Tian Di Mixed Use
PLAT Studio Inc. 是坐落在加利福尼亚伯克利的一家基于研究和设计导向性的景观建筑和都市设计公司。
platstudio landscape architecture 美国景观建筑工作室
16578
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16578,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

kunshan Chaoyang Tian Di Mixed Use

About This Project

Referencing the site’s history as Kunshan’s central hub of activity, Plat Studio’s design for Chaoyang showcases the identity and culture of downtown Kunshan while revitalizing a district in need of regeneration. A mixed-use development, Chaoyang has a variety programs on the site that facilitate active street front retail, urban farming and high-rise residential living.

Project Name

kunshan Chaoyang Tian Di Mixed Use

Location

KunShan, China

Year

2016

Gross Area

30,415 sq m

Client

KCID

Collaborators

Architect: I Architects Asia LTD.

Status:

Design Development Stage

Category
Commercial | Residential