Plat Studio | Kunshan Forest Park West Side Design
PLAT Studio Inc. 是坐落在加利福尼亚伯克利的一家基于研究和设计导向性的景观建筑和都市设计公司。
platstudio landscape architecture 美国景观建筑工作室
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kunshan Forest Park West Side Design

About This Project

PLAT Studio was commissioned by the Kunshan Planning Bureau to investigate and activate the north-west section of the existing Kunshan Forest Park. The newly designed areas include a new main west entry, neighborhood connections at northern side, a visitor center, water taxi and boat docks, and a refreshment area. The goal was to create a sustainable, ecological, and recreational environment to serve the adjacent neighborhood and to connect with the regional bike trail system.

Project Name

Kunshan Forest Park West Side Design

Location

Kunshan, Suzhou, China

Year

2014

Gross Area

278,100 sq m

Clinet

Kunshan City Construction Investment Development Company

Collaborators

E2 Design Lab, Australia [Water Management]

Category
Civic | Parks