Plat Studio | vanke hangzhou central park
PLAT Studio Inc. 是坐落在加利福尼亚伯克利的一家基于研究和设计导向性的景观建筑和都市设计公司。
platstudio landscape architecture 美国景观建筑工作室
16457
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16457,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

HangZhou Vanke Central Park Residential

About This Project

Pengbu Residential project has rare opportunity to allow large center open space due to subway easement running through the site. PLAT studio proposes “Central Park” idea for the open space. It will be the first phase with sale office and demonstration units estimated completed by April 2016.

Project Name

Hang Zhou Vanke Central Park Residential

Location

Hangzhou, China

Year

2016

Gross Area

176,000 sqm

Client

Zhejiang Vanke

Collaborators

Shenzhen Huasan Architect

Status

Sale Office Complete Overall Site Complete in 2017

Category
Commercial | Residential